Serveis Municipals

La regidoria de Serveis Municipals té com a responsabilitats la coordinació i gestió dels serveis municipals bàsics així com les funcions de manteniment, conservació i neteja del municipi. La seva missió és vetllar pel manteniment general dels serveis bàsics, l’espai públic i locals municipals.

L’àrea de Serveis Municipals s’encarrega tant dels aspectes més infraestructurals, com les xarxes bàsiques de serveis i subministrament (xarxa elèctrica, telèfon, aigua, clavegueram....) com dels aspectes de manteniment de l’espai públic, com el servei d’obres o les tasques de neteja i manteniment de l’espai públic o la recollida d’escombraries, zones verdes i jardins i també dels parcs infantils.

Serveis Municipals és també l’àrea responsable de les brigades municipals, encarregades del manteniment de la via pública, l’enllumenat, els parcs i els jardins de Sant Fruitós de Bages. Les seves competències també passen per la relació amb les companyies de serveis, el manteniment dels edificis municipals i el sanejament en sòl urbà.

Notícies

Darrera actualització: 28.03.2014 | 11:15