Medi ambient i Consum

La regidoria de Medi Ambient és la responsable de tots aquells aspectes de la realitat municipal relacionats amb la conservació del medi natural, la gestió de residus, les llicències ambientals i, en general, de les accions per vetllar pel medi ambient. S’encarrega de coordinar i gestionar la recollida i gestió dels residus urbans, amb una especial atenció al foment de la recollida selectiva, la qual cosa implica tant actuacions de planificació i gestió (gestió de la recollida selectiva, deixalleria...) com actuacions de sensibilització i educació ambiental (fulletons informatius...)

Des d’aquesta regidoria també es vetlla pel compliment de la normativa ambiental tant per part de les empreses ubicades al municipi com per part de totes aquelles activitats o instal·lacions que es realitzin.

La regidoria té també una funció molt important en la conservació i adequació dels espais naturals i, en general, de l’entorn natural del municipi. Així la Regidoria de Medi Ambient s’encarrega de tasques de prevenció i manteniment dels espais naturals. Això fa referència tant a la protecció de lleres i torrents i a la preservació i control dels camins rurals i forestals del terme municipal com a totes les tasques relacionades amb la prevenció d’incendis forestals.

Notícies

 • 10 de desembre de 2018 Agenda d'activitats Desembre'2018-Gener'2019 Agenda d'activitats

  Publicada l'agenda actualitzada d'activitats dels mesos de desembre'2018 i gener'2019.

 • 26 de juliol de 2018 La cinquena edició dels Benet Games a Sant Fruitós de Bages arriba amb novetats

  El festival d’esport, natura i música organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages serà els dies 6 i 7 d’octubre i comptarà amb més de 40 activitats i proves esportives per a totes les edats i nivells.

 • 12 de juliol de 2018 Sant Fruitós de Bages s'adhereix a Viles Florides Cobert de la Màquina del Batre

  Amb la incorporació del municipi bagenc ja son 130 els municipis catalans que formen part de Viles Florides. Sant Fruitós del Bages és el sisè municipi florit de la comarca.

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

 • 9 de juliol de 2018 Campanya de sensibilització davant els incendis forestals

  Amb l’arribada de l’estiu augmenta el risc d’incendis forestals. L’ Ajuntament de Sant Fruitós de Bages recomana seguir una sèrie de consells per a prevenir-los i per saber com actuar en cas d’haver-hi de fer front.

 • 9 de juliol de 2018 Consells davant l'onada de calor d'aquesta setmana

  Davant l’augment de les temperatures d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dóna una sèrie de recomanacions per tal de no patir un cop de calor i de com actuar en cas de trobar-vos en aquesta situació.

Darrera actualització: 13.10.2015 | 12:45